^ Нагоре

SkyCity Mall, Spark и Eldrive

05.06.2018

Паркингът на SkyCity Mall e обезпечен със зарядна инфраструктура и става зона за наем и освобождаване на електромобили от Spark. На паркинга са обособени паркоместа за електромобили с монтирани две 22 kW AC зарядни станции от мрежата на Eldrive.

Мрежата от зарядна инфраструктура Eldrive e първата мрежа с национално покритие и единствената, която разполага с умна платформа, позволяваща на потребителите да получат в реално време информация за локацията, типа на зарядната стация, цената на зареждане и дали е свободна в момента.

Услугата за споделена мобилност с електромобили - Spark се управлява чрез мобилно приложение, с помощта на което клиентите могат да намерят най-близкия до тях свободен електромобил, да го резервират и наемат за нужното им време.

Благодарение на ФАНТАСТИКО услугата се разширява в три различни части на София, които имат остра нужда от решение на транспортните им проблеми. Освен в SkyCity Mall, зарядни станции за електромобили ще намерите в още два обекта на търговска верига ФАНТАСТИКО на бул. „Симеоновско шосе“ № 87А – срещу комплекс МАКСИ и на ул. „Любляна“ № 42А в кв. “Овча Купел”.

Открийте красотата на придвижване с екологично чист автомобил!

Станциите за зареждане в SkyCity Mall ще откриете на ниво -1.

Други събития

Училище за бременни в SkyCity Mall
04.12.2018

Заповядайте на 11.12.2018 г. на Училище за бременни в SkyCity Mall!

Прочети още
Коледен щанд Creative Egg в SkyCity Mall
01.12.2018

Creative Egg е мястото за креативни, оригинални и нестандартни подаръци.
В Creative Egg ще намерите уникални подаръци за Вашите близки, които ще ги изненадат,...

Прочети още